Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Geachte medewerker.
Naar aanleiding van mijn vraag nummer 74924.
Ik heb meerdere malen contact gehad met de Geschillencommissie. Zowel telefonisch als via hun site.
Die commissie heeft duidelijk aangegeven dat zij niets voor ons kunnen doen omdat de firma NIET is aangesloten bij de Geschillencommissie.
Met uw advies kan ik dus niets. Zij willen in deze casus dus zogezegd 'niet bewegen'.
Wij willen dat er een dagvaarding naar de firma gaat en de zaak laten behandelen bij de Kantonrechter. Graag een antwoord of jullie dat voor ons kunnen doen.

Oh ja daar las ik over heen , Dan dient u de aannemer / verkoper in gebreke te stellen want er is sprake van een non conforme aankoop. U hebt tijdig geklaagd en verkoper dient kosteloos voor u de juiste tegels te leveren en de andere te halen. U kunt een en ander schriftelijk in een brief samenstellen en een termijn zetten op nakoming. Als dat nog niet is gebeurd .Daarna ontstaat verzuim en kunt u verder stappen nemen als dagvaarding.

Beoordeel dit antwoord:

Als de aangetekende brief alle onderdelen bevat noodzakelijk voor een juiste ingebrekestelling kan het verzuim intreden en kunt u via een jurist of deurwaarder een dagvaarding laten opmaken, echter ik zou zelf hier niet direct voor kiezen. Eerst even goed proberen uw zin alsnog te krijgen , kosteloze vervanging tegels.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag