Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Geachte heer, mevrouw,

Ik heb samen met ex een woning op ons beider naam en ook de hypotheek staat op ons beider naam. Ik woon nog id woning omdat ik een zaak aan huis heb. Er zijn neven voorzieningen uitgesproken dat ik tot oktober 2011 er mocht blijven wonen want dan wou mijn ex er in. Mijn advocaat zei dat hij de voorzieningen dan moest aanvechten en dat ik dan sterk sta omdat ik mijn zaak aan huis heb.Hij heeft dit nooit gedaan.

Nu heeft hij al een 5 tal maanden geen alimentatie betaald en dit komt nu voor de rechter. Ik betaal dus alles. Officieel moet hij helft hypotheek betalen volgens mij en dat doet hij niet. Als woning met restschuld verkocht wordt wordt er dan ook nog gekeken naar wat ik betaald heb en wordt dit verrekend of heb ik gewoon pech.

U heeft een vordering op uw ex voor de helft van de hypotheekkosten als dat inderdaad officieel is vastgesteld.

Mocht u er prijs op stellen kan ik u eventueel vrijblijvend doorbemiddelen binnen een landelijk kwaliteitsnetwerk van advocaten die u goed verder kunnen helpen bij deze kwestie.

Zij kunnen vrijblijvend uw zaak bekijken en inschatten wat de mogelijkheden zijn. Ook is het mogelijk om u op pro-deo basis bij te staan.

Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag