Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Geachte heer/mevrouw,

Ik had een huurachterstand van een half jaar deze is inmiddels voldaan en heb op tijd een uitdraai van internetbankieren gemaakt en deze naar GGN brabant gestuurd voordat de zitting van uitzetting plaatsvondt.
GGN brabant zegt dat ze dit niet mogen zien als officieel betaalbewijs, en hebben dit afschrift ook niet laten zien toen de zitting was. Ik heb met mijn bank contact gehad en zij kunnen geen officieel afschrift geven omdat het om een internetrekening gaat. De bank zegt ook dat het wel een officieel betaalbewijs is. Ook zegt GGN brabant dat zij niets ontvangen hebben. Maar het is duidelijk overgemaakt. Nu wil zij dat ik met mijn internetbankieren en digipas naar hun kantoor kom zodat zij in mijn rekeninggegevens kan kijken dit vindt ik absurd. Ik wil graag in beroep gaan tegen de uitspraak omdat er betaald is voordat de rechtzaak heeft plaatsgevonden. wat nu te doen.

Dat is een lastige kwestie. Ik adviseer u zo spoedig mogelijk naar het juridische loket te gaan. Het strekt te ver dat u inzage moet geven aan de hand van persoonlijke gegevens. Het jurdische loket kan desgewenst een brief voor u schrijven. Een vonnis is vaak uitvoerbaar bij voorraad verklaard. dat betekent dat de verhuurder u kan uitzetten ondanks dat u in hoger beroep bent gegaan. Om dat te voorkomen betekent dat u een executiegeschil moet starten naast het hoger beroep om uitzetting te voorkomen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag