Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


Geachte heer Albersen,

Graag wil ik u antwoord geven op mijn vorige vraag die ik gesteld had.

MK Ultra is tegenwoordig dusdanig ver ontwikkeld dat gebruik van chemicalien en of drugs al lang tot het verleden tijd behoren.

MK Ultra is gebasseerd op het Occultisme (Satanisme en Satanisch Ritueel Misbruik), Dit betreft ritule/zwarte magie, op deze manier worden de hersenfuncties gemanipuleerd en geprogrammeerd. Het kent zelfs demonische aspecten zoals bezetenheid, die zorgen voor de exponentiele toename van de agressie.

Ten tweede wordt er electromagenetische straling ingezet (zogenaamde "Directed Energy Weapons") om onder andere de gemoedstoestand van de persoon te manipuleren, echter zorgen deze wapens ook voor hartaanvallen, beroertes, kanker... en alles wat je je verder kunt voorstellen, (en uiteindelijk tot de dood!), als je denkt aan bijvoorbeeld (te lange) blootstelling aan radioactieve straling.

Het Occultisme en Wapens die gebasseerd zijn op electromagnetisme en of radiogolven (straling) kunnen dus niet met het blote oog worden opgemerkt en dus niet aan te tonen, vandaar dat dit soort experimenten ook zo geheim zijn.
Echter leiden dit soort experimenten vrijwel altijd tot het overlijden van een persoon. (vandaar dat dit soort meldingen uniek zijn te noemen). Het is dus levensgevaarlijk te noemen. Uiteraard hebben ze hiervoor niet mijn toestemming gekregen om dit te doen bij mij!

Bovendien ben ik onder behandeling geweest bij een forensische psychiatrie, dus waar allemaal zeer intelligente mensen werken die alle verstand hebben over onder andere de psychologie van de mens. Zij wisten exact waar ze mee bezig waren en hebben alles ook formeel netjes weggewerkt in bijvoorbeeld het dossier.

Ik heb gelezen dat het bezit van "andere ongewenste niet-vuurwapens" en "andere militaire wapens" verboden dus strafbaar zijn?
Onder deze categorieen zouden ze dus wel moeten vallen?

Ik zou denken dat deze mensen, ongeacht of het strafbaar is of niet, wel iets crimineels hebben bewerkstelligt! Kunnen deze mensen niet worden bestraft voor wat ze me aan hebben gedaan?

Met vriendelijke groet,


Dhr. Vishaal Rattan

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag