Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Garanties na bedrijfsbeëindiging ZZP

Ik heb al een tijdje een bedrijf in het bestrijden van vochtproblemen. Op zich ging dat erg goed maar ik heb toch besloten om weer in dienst te gaan bij een bedrijf. Wellicht een beetje stom van mijzelf maar ik heb op de meeste vochtbestrijding diensten 10 jaar garantie gegeven. Ik wil direct ook mijn website en bedrijfstelefoon opzeggen. Nu ben ik benieuwd, uitgaande van eerder gelezen vraag en antwoord, ben ik alsnog verantwoordelijk voor inkomende garanties.

Klopt dit?

En als ik mijn website en telefoon heb opgezegd. Hoe kan een eventuele oud klant mij benaderen?

Kan het zijn dat ik bij een eventuele garantie aansprakelijk wordt gesteld en wordt vervolgd zonder dat ik dit heb vernomen en/of dit is gecommuniceerd met mij met een bevestiging dat ik dit gelezen/ontvangen heb?

Mocht ik over een periode alsnog besluiten om te beginnen met een eenmanszaak maar dan in sociale media. Kan ik dan weer aansprakelijk worden gesteld in mijn social media bedrijf voor vochtbestrijding?

Ik had niet veel garanties in de afgelopen jaren maar ik wil wel graag mijn bedrijf bus en equipment verkopen en niet elke dag bang hoeven zijn de aankomende 10 jaar dat er iets gebeurt.

Alvast veel dank.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag