Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Ex heeft mijn computer scherm weggegooid

Mijn ex en ik zijn uit elkaar gegaan en ik moest halsoverkop verhuizen. Ik woon nu op een kleine kamer (6 vierkante meter) en heb hem aangegeven mijn spullen niet te kunnen bewaren. Hij heeft aangegeven mijn spullen te willen bewaren zolang ik het kom ophalen wanneer ik de kans krijg. Nu ga ik aanstaande zaterdag verhuizen en heb ik hem aangegeven dat ik graag (en eindelijk) mijn spullen kom ophalen. Ik ben er helaas achter gekomen dat hij mijn computerbeeldscherm heeft weggegooid zonder mij te informeren. Hij geeft aan dat het in de weg stond en hij het niet meer wilde bewaren. ik heb hem gevraagd om het geld voor de monitor te vervangen aan mij te betalen en dat ik het geld wat hij van mij nog zou krijgen (155 euro) ook direct van mij zou terugkrijgen. Hij weigert echter mij het geld aan mij te geven. Wat kan ik het beste doen?

In dit soort gevallen is het verstandig eerst te zorgen dat u al uw andere spullen heeft opgehaald. Uw beeldscherm is helaas al weg en daar kunt u nu niets aan veranderen.

Als er deze week ruzie ontstaat kan dit mogelijk nieuwe irritaties of problemen doen ontstaan.

Ook zou u er aan kunnen denken om het geld dat u nog terug moet betalen eerst nog onder u te houden. Hoeveel was de monitor waard?

Mijn advies is dus om eerst uw spullen op te halen en dan verder te kijken naar deze zaak. Hierbij kunt u mogelijk voorstellen de 155 euro te verrekenen.

U kunt via mijn profiel contact met mij opnemen als u nog vragen heeft en/of vrijblijvend de zaak wenst te bespreken.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag