Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Enkele maanden geleden is mijn zoon aangereden door een andere auto. Beschrijving en aanrijdings formulier bij de documenten. Iedereen was het er wel over eens (zij het niet expliciet genoemd) dat de andere chauffeur de veroorzaker was. Nu heeft de getuige (de vriendin van de chauffeur die op een afstandje voor het station stond te wachten) zich opgeworpen als getuige. Ze heeft ook een totaal verkeerd beeld gegeven van de aanrijding. Hierbij is het nodig te vermelden dat de getuige naast vriendin van de andere chauffeur ook medewerkster is bij de verzekeringsmaatschappij van de andere chauffeur. Nu heeft hun verzekerings maatschappij op basis van de zogenaamde getuigenverklaring de claim van mijn verzekeraar verworpen. Mijn verzekeraar zrgt: jullie hebben alleen maar een WA verzekering, dus mijn werk zit er op.

Wat kan ik verder doen? Ik was niet van plan om die figuren met zo'n brutaliteit en weigering van aanvaarden van hun verantwoordelijkheid weg te laten komen.

Indien de bestuurder van de andere auto aansprakelijk is voor het ongeval, dan kan mijn kantoor u geheel kosteloos bijstaan om de schade van uw zoon te verhalen op de betreffende verzekeraar. Het is erg vervelend dat er een getuige is, welke een verkeerd beeld geeft van het ongeval. Ik ben erg benieuwd naar uw verhaal, het door partijen ondertekende schadeformulier en de getuigenverklaring. Graag zou ik deze kwestie met u willen bespreken om te kijken of ik hierin nog iets voor u kan betekenen.

Beoordeel dit antwoord:

U dient op zoek te gaan naar getuigen of ander bewijs om aan te kunnen tonen dat de toedracht anders is gegaan dan de getuige beweert. Verder kunt u aanhalen dat het aanrijdingsformulier dwingende bewijskracht oplevert en daar ook vanuit gegaan moet worden nu er tegenstrijdige verklaringen van chauffeur en zijn vriendin worden gegeven. Indien aansprakelijkheid van de chauffeur vast komt te staan dan worden de door u te maken juridische kosten ook vergoed en kost het u dus niets. Voor meer info of verdere hulp kunt u mij direct en kosteloos contacten.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag