Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Einde arbeidscontract

Wil iemand zo vriendelijk zijn, en zijn blik werpen op onderstaande tekst. Mijn Arbeidscontract word helaas niet verlengd, maar ik wil op een nette manier afscheid nemen, maar wel mijn rechten op papier veilig stellen.

Onderstaande tekst wil ik voor ondertekening voor leggen. Graag na kijken, en eventueel wijzigen waar nodig.
Alvast bedankt

Beste

Hierbij wil ik je verzoeken om probleemloos uit elkaar te gaan, onderstaand te tekenen voor akkoord

Aangezien de arbeidsovereenkomst beëindigd wordt heeft werknemer recht op een transitievergoeding.
Een transitievergoeding van € ****,-- bruto, hierna te noemen ‘de transitievergoeding’. 2. Het netto-equivalent van de transitievergoeding wordt binnen één maand na de beëindigingsdatum aan werknemer uitbetaald.
De door werknemer opgebouwde en niet genoten vakantiedagen zullen bij het einde van de arbeidsovereenkomst worden uitbetaald.
Indien werknemer voor het bereiken van de beëindigingsdatum (30-04-2021) elders een dienstverband aanvaardt, eindigt de arbeidsovereenkomst.
Per die eerdere datum van indiensttreding bij de nieuwe werkgever met wederzijds goedvinden zonder gehouden te worden aan enige opzegtermijn. In dat geval blijven de overige bepalingen zoals transitievergoeding, vakantiegeld en openstaande saldo vakantiedagen onverminderd van kracht tot einde dienstverband 30 april 2021. In voorgaande geval is werknemer verplicht dit uiterlijk binnen 2 werkdagen bij werkgever te melden.
Er vindt binnen één maand na de beëindigingsdatum een financiële eindafrekening plaats. Hierin staat een overzicht van het uit te betalen vakantiegeld, alsmede het nog openstaande saldo aan vakantiedagen. Deze kosten worden uiterlijk een maand na de beëindiging naar werknemer overgemaakt.
Werknemer ontvangt van werkgever een positief getuigschrift binnen één maand na de beëindigingsdatum.

Akkoord werknemer Akkoord Werkgever

Reactie van de vraagsteller

Ik vind het heel jammer dat er totaal niet gereageerd word.
Heb de vraag ook naar diverse juristen en advocaten gestuurd die verbonden zijn aan dit platvorm, maar nul reactie

JAMMER

Martin Bierman


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag