Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Eenhoofdig gezag nakoming omgang?

Ex partner vraagt eenhoofdig gezag, onderbouwing in verzoekschrift dat ik vorig jaar toestemming vakantie heb geweigerd.
Ex partner stuurde vorig jaar formulier op zonder verblijfplaats, contactgegevens etc.
Enkel het land had ex partner ingevuld. Mijn reactie hierop is in overleg te gaan en alle relevante informatie in het formulier in te vullen. Uiteindelijk heb ik toestemming gegeven.
Ex partner verzoekt nu eenhoofdig gezag omdat ik toestemming heb geweigerd.
Ik heb verder altijd toestemming verleend voor school, medisch etc.
Ex partner heeft onlangs kindercoach ingeschakeld waarbij 3 sessies zijn behandeld zonder dat ik dit wist of mij toestemming is gevraagd. Ex partner verzoekt nu dat ik geen toestemming heb gegeven voor hulpverlening terwijl dit een eenzijdige handeling was waar ik niks van wist! Een kindercoach mag toch niet aan de slag zonder mij op de hoogte te stellen?

Nu komt ex partner om eenzijdig de omgang te stoppen en verzoekt wijziging van weekendomgang terug te schroeven naar 4 uur omgang per 2 weken.
In het verzoek wordt aangegeven dat ik maanden afwezig ben geweest! Onjuist en geen enkele omgang gemist. Ex partner liegt hier.
In verzoek wordt aangegeven dat wij vele procedures hebben gehad en dat ex partner nu vindt dat ze eenhoofdig gezag wil en de omgang wil wijzigen! Onjuist, er is buiten vastzetten omgang geen enkele procedure geweest. Ex partner liegt hier weer.

Ik heb 9 jaar een onafgebroken nauwe band met kind! Gezamenlijk gezag.

Ik heb geen ervaringen met procedures maar wat is de kans van ex partner om eenhoofdig gezag te krijgen en mijn omgang te wijzigen?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag