Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Door middel van computervredebreuk is er sprake van constante schending van artt. 10Gw & 8EVRM

Omdat via computervredebreuk continue schending van mijn grondwettelijke recht op privacy plaatsvindt, voel ik me niet veilig in mijn eigen huis en ervaar ik constante en immense stress. Er is bijvoorbeeld een bijlage, gekoppeld aan een mailbericht dat op donderdag 2 februari 2017 naar mij werd gemaild door een toenmalig medische behandelaar, op "miraculeuze" wijze veranderd: oude bijlage is verdwenen en in plaats hiervan is een nieuw en voor mij onbekend document verschenen.
Verder werd voor mij op 8 april jl. duidelijk dat twee mappen die ik vrij recentelijk, jonger dan een maand, had vastgeplakt aan mijn bookmarkbalk, zijn verwijderd. Ik vermoed, ik kan me natuurlijk vergissen, dat de Nederlandse overheid de dader is. Als Nederlandse staatsburger heb ik echter recht op persoonlijke levenssfeer en handelt de overheid in dit geval wederrechtelijk. Wat ik graag wens is dat er per direct een eind komt aan computervredebreuk en als gevolg hiervan dus ook huisvredebreuk. Ik hoop spoedig van jullie te horen.

Ik begrijp je bezorgdheid in deze. Het beveiligen van uw computer en de wifi is echter iets dat wel van u ook verwacht mag worden. Er zijn diverse gratis programmas die redelijk genoeg beveiliging bieden om u te beschermen.

U heeft zelf ook een zorgplicht om uw online veiligheid te waarborgen.

U geeft aan dat u een vermoeden heeft dat er inbreuk is gemaakt op uw privacy middels uw computer cq online aanwezigheid. Het is lastig te stellen dat er sprake ia geweest van een hack en tevens dat dit de overheid betreft. Ik zou daar niet zondermeer toe kunnen concluderen. U heeft daar geen aanwijzing voor en tevens vraag ik me af of t wel een hack was of dat u uw online veiligheid of gebruik van digitale diensten wel veilig hebt beheerd.

Tegenwoordig is er wel iets meer nodig en is two step authentication en multi factor authentication echt noodzakelijk voor diverse diensten.

U lijkt op basis van uw bericht niet erg bezig te zijn met uw rol in dit geheel.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag