Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Dakloos

Mijn hoofd loopt over en kan tranen niet meer wegslikken ;
Ben sinds 2001 weduwe ,- sinds 1981 moeder - sinds 2015 oma van 70 jaar en huur een seniorenwoning sinds augustus 2020 .

Mijn dochter Linda heeft door haar relatiebreuk ( waar ik blij om ben door vermoedelijk huiselijk geweld ) haar huis verkocht om haar kindjes te beschermen -vorig jaar : 2 en 5 jaar.
Zonder dat de vader rechten had heeft ze toch 50-50 gedeeld doordat ze ook bang was voor brandstichting ..!

Doordat ik een caravan in 2020 aangeschaft had in Bladel kon ze alvast tot oktober 2020 en nu reeds ook 2021 hier gebruik van kon maken waar ik fulltime op de kleintjes paste .. Lindas briefadres staat op haar zus adres Dooleg 36 te Reusel . Maar hopende sinds de zomer 2020 op een huurhuis via de wsz viel haar droom weer in duigen daar deze alweer toegezegd zijn aan “ urgentie gevallen “ en komt ze voor het tweede jaar weer niet aan de beurt .. en slaapt ze reeds 2 jaar naast mij in bed of op de camping of hier in t Busseltje te Reusel .en de kindjes ook hier in mijn huurwoning ( wat niet eens toegestaan is ) wat doe je als moeder . . Ze is DAKLOOS MET 2 KINDJES …Dat kan en mag toch niet ., ,.
Het begint zijn tol te eisen op 55 m 2 en ben nu ook maar op bed dit te schrijven daar ik geen mogelijkheid zie om hier mee om te gaan .
Als mijn dochter geen urgentieverhaal heeft dan weet ik het ook niet meer .. Alleen dat ik qua ziek word en steeds langer op bed lig en de kindjes zichzelf moeten vermaken omdat ik niet wil dat ze mijn tranen zien .. vrijdags gaan ze gelukkig naar de andere oma en tussendoor wil de papa hen ook zien .. waar ik ook benieuwd naar zijn hoe dit verloopt .. Hier komt hij niet binnen doordat deze papa mijn lamp als eens kapot getimmerd had in bijzijn van Linda .
( Ik was er niet ) Dus heb hem de wacht aangezegd ..

Mijn vraag is dus : Bestaat er een wet dat ik adem kan halen . En Linda met haar kindjes rust krijgen ?
Ik hou dit niet vol en vind dit verschrikkelijk om dit te moeten toegeven .. Doch de kindjes mogen niet de dupe van worden .
Linda moet werken voor haar kost en voor haar kindjes in een vakantiepark.

Hoop dat U ons kan helpen onze kinderen toekomst en perspectief
te bieden .

Hoop snel te horen want dit kan zo niet verder ;

Vriendelijke groeten :

Elke gemeente heeft ander urgentiebeleid en soms worden woningen in een loterij verloot aan gegadigden die niet voldoende hoog op de wachtlijst staan. Misschien is dat nog een idee, een andere gemeente als woonplaats kiezen of meedoen aan verloting.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag