Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Concurrentie beding geldig?

Ik heb mijn baan opgezegd en gaat in nieuwe werkgever per 1 juni beginnen. Nu wil mijn oude werkgever geld zien voor een opleiding. Ik heb getekend voor een persoonlijke opleiding plan, maar niet voor de opleiding. Nu heb ik nog uren staan die uitbetaald moeten worden die wilde ze wegschrijven tegenover mijn opleiding? Maar ik wil dat niet nu gaat hij zeggen dat ik als ik niet akkoord gaat dat ik bij nieuwe werkgever niet kan beginnen door concurrentie beding. Er staat wel dat ik niet twee niet in zelfde functie kan en mag werken voor een ander mits schriftelijk aangevraagd heeft . Staan zij in hun recht??

Beste,

Ik vraag mij af waar u voor hebt getekend met betrekking tot de vermeende opleiding. Daarnaast is de inhoud van het concurrentiebeding bepalend. Graag zou ik u hierover verder willen spreken. Neemt u even contact met mij op?

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

goede middag volgens mijn contract ik zie namelijk geen km straal staan? zou het dan landelijk kunnen zijn of zit er een Max km straal aan verbonden zijn aan een concurrentie bedwing.


Beste,

Dit zou ik even moeten bekijken in uw contract. U kunt persoonlijk contact opnemen via mijn profiel zodat u uw arbeidsovereenkomst kan toezenden.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag