Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Camping eigenaar weigert verkoop chalets

Even een vraagje, mijn schoonmoeder heeft een chalet op een camping al jaren, deze heeft ze deze samen met haar tweede man gebouwd en groter gemaakt en woont daar al enige tijd, inmiddels alleen. deze is alleen in onderhoud en grote nu te veel voor haar. Nu had ze hem mondeling verkocht, nu wil de eigenaar van de camping alleen niet meer dat er chalets verkocht worden, omdat ze andere plannen hebben voor de camping. mogen ze dit zo verbieden, het chalet is niet meer verplaatsbaar, en het is natuurlijk haar spaarpotje?

Is er sprake van gebondenheid aan de regels van de recron? Daar staat behoorlijk in detail wat wel en net mag met verkoop en verkoop om de reden die u noemt. In die gevallen moet er een behoorlijk renovatieplan zijn. Als recron regels niet van toepassing zijn dan de wet en hun eigen voorwaarden. Jaar standplaatsen worden gehuurd per jaar en in principe is er geen recht op huurbescherming. Ik kan voor uitzoeken welke regels van toepassing zijn en/of er bestaande verplichtingen door de wet of regels of bepalingen worden gelegd op beide partijen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Goedemorgen,

Oke bedankt, de regels van Recron waren geloof ik geldig maar wat we begrepen hebben is de camping verkocht ( of iets en ik denk dat we dan nog weinig recht hebben, ik heb haar geadviseerd om gewoon zo lang mogelijk te blijven zitten en dan kijken wat er gebeurd

bedankt voor u reactie.

Met vriendelijke groeten,

Anique Bouwman


Ik raad toch aan om te bezien welke rechten en plichten er zijn omdat
het zonde is van alle investeringen. Bovendien kunnen onnodige investeringen voorkomen worden als recreanten tijdig worden ingelicht.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ok en waar kan ik dan informeren welke rechten Camping moeke Mooren onder valt.


Bij de camping zelf hun recreatie en staanplaatsvoorwaarden.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag