Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Buurman uit woning krijgen?

Ik woon sinds anderhalf jaar in deze seniorenflat. Vanaf mijn verhuizing ben ik geïntimideerd door bejaarde bovenbuurman. Volgens meerdere buren doet hij dit al 14 jaar bij heel veel bewoners. Hij zegt dat hij hier de baas is, omdat hij in de bewonerscommissie heeft gezeten. Zegt dat je je aan zijn regels moet houden, niet mag boren, timmeren enz. Hij komt steeds aan je deur als je hier net woont of aan het verhuizen bent. Blokkeert de verhuisauto bij nieuwe bewoners. Staat steeds in je huis als hij binnen kan komen tijdens verhuizing. Probeert mensen regels op te leggen en valt je constant lastig. Deze man beheert de parkeerplaats onder de flat en daardoor denkt hij macht te hebben. Maar die parkeerplaats is voor ons allemaal.
De verhuurder/ woningstichting houdt hem de hand boven het hoofd. Hij kon jarenlang ongestoord zijn gang gaan. Een dove mevrouw is al 7 jaar getreiterd door hem.
Gaat overal klagen, terwijl hij zelf altijd lawaai en overlast geeft.
Hij heeft mij 2 weken geleden mishandeld, toen ik zei dat hij moest stoppen met schuren onder mijn slaapkamerraam.
Ik heb aangifte gedaan.
Niemand mag iets neerzetten op de binnenplaats, maar hij zelf wel. Hij zet daar de hele zomer een oude kar van een vouwwagen neer, waar hij al zijn rotzooi van de rommelmarkt in heeft.
Ik heb dat besproken met de wijkconsulent en nu is de car weg.
Hij heeft de meeste bewoners het leven vreselijk zuur gemaakt. Zo erg dat mensen wilden verhuizen, ik ook toen ik hier net woonde. Ik dacht waar ben ik hier beland. Hij heeft ook mensen echt weggetreiterd.
Hij heeft het vooral voorzien op vrouwen die alleen zijn, mensen met een beperking of oude, bange mensen.
Ik heb in die anderhalf jaar zoveel gehoord en meegemaakt, dat ik het niet meer kan en wil laten gebeuren. Ik ben de strijd met hem aangegaan. Ik ben al helemaal over de rooie.
Ons flatgebouw staat aan een speeltuin. Erg leuk en gezellig om te zien hoe iedereen zich daar vermaakt.
Deze man terroriseert kinderen die daar spelen, filmt ze, mishandeld ze en stuurt ze uit de speeltuin!
Hij zit de hele dag op te letten wat de kinderen doen en gaat ze dan pakken.
Ik neem het op voor de kinderen, ik heb met heel veel kinderen erover gesproken. Stuk voor stuk heeft hij ze gepakt, geslagen en op de grond gegooid. Het is echt verschrikkelijk. Ik hou het nu in de gaten, zoveel ik kan. Dit moet stoppen! Ik heb hulp nodig, kunt u mij helpen? Voor ons, de bewoners, maar zeer zeker voor die lieve kinderen, die slachtoffer zijn van hem, die verschrikkelijke, akelige rotkerel.

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag