Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Biologische moeder dreigt met loonbeslag?

Wij zijn verplicht informatie te geven over onze dochter/bonusdochter naar de biologische moeder.
Wij geven netjes de informatie, maar het is nooit goed genoeg en zij en haar advocaat blijven maar naar de deurwaarder sturen dat wij ons niet aan de afspraken houden, terwijl wij zelf moeten vragen of zij de vragen die zij iedere maand mag stellen op wil sturen. En dat doet ze dan altijd op het laatste moment. Vervolgens krijgen weer van de deurwaarder een brief dat wij ons er niet aan houden. Het is nu zo ver dat ze beslag op ons loon proberen te leggen, waardoor het meisje nu benadeeld wordt omdat wij geen geld zullen hebben voor iets extra's. Wij hopen dat wij hulp kunnen krijgen bij ons probleem.

Reactie van de vraagsteller

Wij kregen een brief waar instaat dat ze loonbeslag gaan doen. Er is nooit met ons persoonlijk contact genomen waar we een afspraken kunnen maken. Er gewoon naar de rechtbank gegaan en dan gaan ze dat doen .wij hebben aan de telefoon gehad. En dan houden ze de mond hier over. Terwijl ze ook kunnen zeggen laten we samen is even kijken hoe wijnen beste kunnen op lossen. Nee dan laten ze loonbeslag op de loon waardoor wij in de problemen komen. En als je mensen er op aan spreek dat dat niet zomaar kan dat communiceren ook een onderdeel is. Dan zijn ze beledigd.
Wij willen gewoon hulp dat de biologische moeder samen met haar advocaat niet niet meer kan doen. En dat als de biologische moeder te laat is met de vragen sturen dat er ook een geld boete op staat. Want je kan niet van twee walletjes eten. Eisen dat wij de vragen beantwoorden en die beantwoorden wij ook. En dan als het niet naar je zin is geld gaan eisen. Graag horen wij van u terug


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag