Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Bij het voorlezen van de verklaring van erfrecht, bij mijn eigen notaris, kreeg ik iets heel ander te horen, dan mijn ouders mij hadden verteld. Na het opmaken van het testament, hebben mijn ouders mij verteld, hoe alles geregeld was en dat blijkt nu niet waar te zijn. De notaris zat wel adviezen te geven en daar hebben mijn ouders geen gehoor aan gegeven.
Ik wordt, als inwonend kind, nu niet beschermd en mijn familie heeft nu ook recht op al mijn eigendommen, die in het huis staan.
De notaris had mij, volgens zijn zeggen, in bescherming genomen in het testament, maar het is een waardeloos vod, waar iedereen gelijk deelt in alles, waarbij ik ook nog benadeeld wordt, ten opzichte van de andere erfgenamen. Ook krijg ik, als executeur, geen vergoeding. Het gaat mij niet om de vergoeding, maar wel om het rechtzetten van de verdeling, zoals mijn ouders die wilden, want ik ben de enige, die naar hen omkeek. De rest wilde niets meer met mijn ouders te maken hebben en staan nu te trappelen om mij te gronde te richten.
Diverse keren is de nalatenschap bijgesteld en de laatste versie had moeten conformeren aan de eerste, wat niet het geval is. Twee oude zieke mensen zijn belazerd op een afschuwelijke wijze, om over mijn situatie maar te zwijgen..
Hoe kan ik hier iets aan doen?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag