Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Bezwaarschrift opstellen boete huishoudelijke afval

Ik heb mijn dozen netjes in de bovengrondse container geplaatst. Nu heb ik twee maal een boete ontvangen van hetzelfde afval en dezelfde dagtekening van de brief. Alleen twee verschillende vordering nummers. De boete bedraagt 154,-. Ivm met werkzaamheden in de wijk werden de containers een tijdlang niet geleegd. Ik heb zelf twee dozen erin gedaan met adres! Ik ben zelf iemand die belt als er afval naast ligt of als grofvuil niet komt. Hoe kan ik het beste mijn bezwaar schrift opstellen. Twee maal dezelfde boete van 154,- met de dagtekening van dezelfde dag. Kunt u mij hiermee helpen?

In dit soort gevallen is het aan te raden bezwaar in te stellen en een afschrift van het dossier op te vragen. Zo wordt duidelijk wat er precies is geconstateerd en of de ambtenaar zich aan alle geldende regelgeving heeft gehouden.

In dit soort zaken is het vaak mogelijk om op basis van "no cure, no pay" een jurist in te schakelen. De jurist kan dan voor uw de zaak behandelen. Bij een gegrondverklaring van het bezwaar betaald het bestuursorgaan de kosten van juridische bijstand (aan de hand van standaardbedragen). In dergelijke gevallen bent u geen geld kwijt als er geen positief resultaat wordt behaald.

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen via mijn profiel om uw zaak te bespreken en uit te zoeken of ik u kan helpen.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag