Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Bezwaar tegen onrechtvaardige afrekening verwarmingskosten

Ik woon nu een jaar in een appartementen complex van BEDRIJF. Afgelopen maand heb ik een brief gekregen met daarin de afrekening van de servicekosten en stadsverwarming. Ze geven hierin aan dat normaliter de variabele kosten verdeeld worden op basis van de aanwezige meters. Echter hebben dit jaar volgens hen te veel huurders de meterstanden niet doorgegeven. Daarnaast zijn er in de opgegeven meterstanden te veel onrealistisch hoog cq. laag verbruik vermeld.
Ik leef bewust heel zuinig voor het milieu en zodat ik geld terug krijg, maar hierdoor heb ik bij moeten betalen. Daarnaast heb ik op aanvraag van de BEDRIJF aan het beging van het jaar mijn meterstanden wel doorgegeven.
Nu wil ik hier natuurlijk graag bezwaar op maken aangezien het niet mijn probleem is dat andere huurders hun meterstanden niet doorgeven met als gevolg dat ik voor hun gebruik moet betalen. Daarom vroeg ik mij af of jullie tips hebben hoe ik het best bezwaar hierop kan maken en wat mijn rechten verder zijn. Hoe kan ik bezwaar maken tegen onrechtvaardige afrekening stadsverwarmingskosten?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag