Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


beste ik heb een vraag , ik ben 10 maanden verslaafd geraakt aan gokken op sport wedstrijden bij bwin .com
gelukkig er reeds 3 maanden vanaf maar veel geld verloren helaas.
Nu blijkt dat zij geen vergunning hebben om in Nederland weddenschappen aan te bieden ,ik heb dit nagevraagd bij de kansspel autoriteiten en het juridisch loket geraadpleegd ,mijn rechts bijstand vergoed deze hulp niet schijnbaar , kan ik hier nog wat tegen doen denkt u om BWIN aansprakelijk te stellen dat zij mij hadden moeten beschermen tegen gokverslaving ?

bvd

Geachte heer, mevrouw,

Als de aanbieder van de kansspelen - al dan niet met vergunning - voldoende maatregelen heeft getroffen gericht op het voorkomen van kansspelverslaving en het beperken van het risico van onmatige deelneming en de deelnemer zich daaraan niets gelegen laat liggen of zijn speelgedrag niet in overeenstemming daarmee inricht, zijn - helaas - de gevolgen hiervan voor rekening van de deelnemer zijn, ook als die gevolgen bestaan in een substantieel vermogensverlies.

Bevat de website waarop de kansspelen worden aangeboden mogelijkheden voor u om uw verslavingsgevoeligheid te testen, om limieten te stellen aan de bedragen die u op het spel kon zetten en om uzelf gedurende zekere tijd uit te sluiten van deelname? Werd daarbij de hulp aangeboden of worden ingeroepen van een Nederlandstalige klantenservice?

Van belang bij de beoordeling zijn dus alle feiten en omstandigheden.

Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.

Met vriendelijke groet,

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag