Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Beste Frank ik ben verwikkeld in een probleem met de handhaving Noordwijk,ik zal het uitleggen.
Ik woon zins mijn scheiding op park de Duinhorst te Noordwijk dit is zins 2016.
Ik heb voor het bestuur van het park gewerkt op het park en nu,wat er is gebeurd tussen mij en het bestuur zou ik niet weten,hebben ze handhaving verwittigt dat ik permanent woon dat dus pas ik 2020,ik vind dit hypocriet en niet eerlijk.
Nog even dit wij hebben een vergadering gehad,mijn huurbaas en mijn persoontje en 2 man van het bestuur we hebben gesproken over mijn verblijf op het park meer niet tot er gevraagt werd uit het bestuur ( de hr Sla) of dat ik de woning ging kopen ivm melding naar het bestuur als dit aan de orde is en ja dat is aan de orde was ons antwoord aan de hr Sla,geen probleem formaliteit zij hij,tot onze verbazing krijgen wij een korte samenvatting van de vergadering en hier stond vermeld dat mijn huurbaas absoluut de woning niet aan de hr Gorter mag verkopen.
Ik kan nog wel even doorgaan zo maar het is een probleem om eens bij u voor te leggen.
Nog een paar punten:
Ik sta in geschreven in deze woning vanaf 2016 bij de gemeente Noordwijk.
Al mijn belasting formulieren komen hier binnen.
Ik krijg van de gstemformulier hier ook binnen.
Mijn bedrijf staat hier ingeschreven.
En nu krijg ik handhaving op mijn nek dat ik niet permanent mag wonen,dit staat geschreven in een artikel van de gemeente.
Hier ben ik het dus niet mee eens met alle dingen die er gebeurd zijn.
Wat wil ik wil permante bewoning en gewoon kunnen kopen van deze woning.
Ik nodig u dus uit om te komen praten en het bestuur op het matje te roepen hoe nu eigelijk de vork in de steel zit en wat er achter zit warom ze dit mij proberen aan te doen.

Ik heb uw gegevens verwijderd omdat dat anders openbaar komt te staan.
Er is een meningsverschil of kleine ruzie in het bestuur van een VvE van een (recreatie) park. Op dit park mag u permanent wonen of niet ? Kijkt u eens in de regelgeving. In principe bepaalt de eigenaar dat, vaak in samenspraak met de gemeente. De gemeente zal dan in een bestemmingsplan de functie wonen geven . Als u mag wonen mag u kopen of huren om permanent te wonen. Als u een tweede huurcontract hebt heeft u nu een contract van onbepaalde tijd en kan verhuurder u er niet zomaar uitzitten. U kunt uw huurcontract laten toetsen als u dat wenst door het mij te sturen nadat u eerst met mij direct contact heeft opgenomen.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag