Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Beste,

December 2019 is onze nieuwbouw woning met aanbouw opgeleverd. De tussenwoning is gebouwd op een losse fundering met binnenmuren van zandkalksteen. De buren enerzijds hebben gelijktijdig de aanbouw met de bouw laten plaatsen, net als wij.

De andere buren hebben zelf een aanbouw op een losse fundering en tegen onze buitenmuur aan gebouwd en een stalen balk geplaatst om hun achtergevel op te vangen. We hebben vooraf gevraagd om foto's te maken van de plaatsing, omdat wij bang waren voor contactgeluiden. Ze hebben toegezegd deze te maken en te versturen, maar tot op heden hebben we deze niet ontvangen.

Nu constateren wij contactgeluiden(schuiven van stoelen, muziek, etc.) en hebben hier app contact over. De eerste keer reageerde de buren, dat de radio niet hard stond en of we het nog hoorden. Op onze laatste appjes ontvangen wij geen reactie. Vandaar mijn vraag hier, omdat dit niet aan onze aannemer ligt.

Kunt u mij vertellen waar dit door kan komen en/of adviseren wat we kunnen ondernemen hier tegen, zodat we met plezier zonder geluiden van de buren kunnen wonen?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag