Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Beoordeling vaststellingsovereenkomst

Per 05-07 ben ik vrij gesteld van werk. Mijn leidinggevende heeft besloten mijn functioneren zodanig te beoordelen dat er een verschil is ontstaan in inzicht. Mijn functioneren was in 2020 niet goed. Dit kwam doordat ik thuis kwam te zitten (corona) en dit nooit eerder heb gehad. Hier heb ik te laat op gereageerd en dit resulteerde in een onvoldoende beoordeling in 2020. 6 november 2020 hebben we een eerste gesprek gehad hierover. Hier kwam de eerste keer de vraag of ik de functie passen vond bij mijzelf. Daarna is er nog een gesprek geweest op 26 april waarin een ander aspect van het functioneren aan bod kwam. Namelijk het maken van een x aantal calls hangende aan een doelstelling. Tot 05-07 heb ik hieraan gewerkt en nu is het niveau goed. Toen kwam er op 22-06 een gesprek rondom een niet nagekomen afspraak om online een halfjaar review in te vullen. Afspraak gemaakt om dit te doen en ook feedback te vragen. op 01-07 zouden wij het gesprek hebben en zou feedback van collega's besproken worden. De feedback stond online en de manager kon er niet bij. Ik zou het opsturen, maar tussen werk door ben ik dit vergeten te doen. Op 01-07 ontving ik een mail dat het gesprek niet door zou gaan om die reden en dat hij met HR zou schakelen over acties. Op 05-07 kreeg ik te horen dat we uit elkaar zouden gaan.

Dit is een kleine samenvatting van gebeurtenissen rondom mijn functioneren. Hieruit volgend van het gesprek op 05-07 heb ik een vaststellingsovereenkomst ontvangen op 08-07 en deze zou ik graag ter beoordeling bij jullie neer willen leggen of dit legitiem is en wat mijn rechten zijn in deze.
Ik hoor graag.

U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen als u wilt. Dan bespreek ik e.e.a. met u. Indien u momenteel ziek bent, raad ik u af om een vaststellingsovereenkomst te tekenen, aangezien anders een eventueel aan te vragen uitkering in gevaar kan komen.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag