Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


baas heeft gezegd dat ik morgen en overmorgen niet hoef te komen omdat hij geen vertrouwen meer in mij heeft en mij niet meer naar klanten durft te sturen om werkzaamheden uit te voeren. Maandag moet ik komen voor een gesprek en dan verwacht(eist) hij dat ik ontslag neem... anders gaat ie naar de rechter en krijg ik volgens hem zeker geen uitkering!' Werk in middels 3 jaar bij org. en heb sinds Mei een vast contract, echter chef probeert mij op allerlei manieren( extra klussen, verplicht overwerken, veel nachtdiensten etc) het werken zuur te maken.
Slaap heel slecht en weet me langzamerhand geen raad meer! kan ik me niet beter ziekmelden misschien

U kunt - indien u zich daartoe medisch in staat voelt - wel verschijnen bij het gesprek van uw werkgever en zijn redenen aanhoren. Voor het overige adviseer ik u niets te tekenen/erkennen. U doet er goed aan om aantekeningen te maken van hetgeen gezegd wordt tijdens het gesprek.

Tot slot raad ik u aan om op korte termijn contact te zoeken met een ontslagjurist.

Beoordeel dit antwoord:

In aansluiting op het advies van mijn collega Rembrandt de Haan laat u niet af schikken door uw baas als die zegt dat u geen uitkering krijgt als u geen ontslag neemt. Want vaak is het zo u juist geen uitkering krijgt als u zelf ontslag neemt. Schakel zo snel mogelijk een juridisch adviseur in. Dat kan via bijvoorbeeld via het juridisch loket in uw omgeving of via de profielen van de juristen op deze site.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag