Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Automatische uitschrijving zorgverzekering verhuizing buitenland?

Ik had in week 40 een schriftelijke laatste aanmaning ontvangen van VGZ voor niet betaalde premie van 1-1-2009 t/m 28-02-2010. Terwijl ik eerder geen aanmaningen had ontvangen, vanwege dat ik in Indonesië woonde...
Ik heb op 13 augustus 2008 mijzelf uit de gemeentelijke bevolkingsregister van Papendrecht laten uitschrijven, vanwege mijn verhuizing uit Nederland naar Indonesië toe, en was later heel even weer terug en opnieuw geregistreerd op 29 Augustus 2011( tot en met 5 December 2011) bij de gemeente Zwijndrecht. Maar op BRP stond ik op 13 augustus 2008 tot en met 29 Augustus 2011 geregistreerd op Adres "ONBEKEND" Papendrecht...Terwijl ik mijzelf in die periode had laten uitschrijven uit het bevolkingsregister vanwege verhuizing naar Indonesië toe.

Mijn vraag is: 1. Hoe kan ik eerdere aanmaningen ontvangen als ik in Indonesië ben, of als adres onbekend is geregistreerd?
2. Kan ik dan dit aanvechten? 3. Wat zijn mijn rechten als ik in buitenland woonde, terwijl ik uitgeschreven was uit de bevolkingsregister in die periode?
4. Was ik dan niet automatisch uit de zorgverzekering uitgeschreven als ik uit de bevolkingsregister was uitgeschreven ?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag