Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Akkoord gaan met voorstel werkgever?

Ik ben laatst bij de bedrijfsarts geweest op verzoek van mijn ploegbaas omdat in nachtdienst werken niet meer goed ging en ik het niet meer aan kon.
Ik ben in vervolg hierop bij de bedrijfsarts geweest. Deze heeft ook het advies gegeven zo snel mogelijk uit de nachtdienst te gaan. Nu heeft mijn werkgever een nieuwe bedrijfsarts aangesteld waar ik weer op gesprek moest. Zij wilde een second opinion terwijl " ik "er niet om heb gevraagd om een second opinion.
De tweede bedrijfsarts geeft als reportage 'medewerker ervaart een energetische disbalans welke getriggerd wordt door het werken in ploegendiensten, het werken in nachtdiensten kan een negatieve invloed hebben op duurzaam herstel, advies is om met medewerker in gesprek te gaan om duidelijkheid te creƫren en te komen tot een oplossing'.
Nu zegt mijn werkgever dat er geen medische oorzaak is om geen nachtdienst te draaien en dat ik gewoon weer terug in 3 ploegen moet en als ik het echt niet wil dan moeten ze kijken naar andere functies waar ik dan ook achteruit kan gaan met salaris,
terwijl er wel mensen zijn in mijn werk die twee ploegen draaien waarvan een met hartklachten.
Wat kan ik nu nog doen of moet ik er toch mee akkoord gaan?

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag