Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Afwijzing bezwaar met bewijs na officiële waarschuwing werkgever

Nooit eerder heb ik problemen gehad met werkgevers, tot deze keer.
Ik heb een officiële waarschuwing gekregen, en de twee redenen die zij opgeven in de schriftelijke officiële waarschuwing zijn:
-Ik ben op een werkplek gaan zitten waar ik niet had mogen zitten (ik heb bewijs dat ik hier toestemming voor heb gevraagd en wij werken met flexplekken)
-De tweede reden is dat ik een collega niet correct zou hebben aangesproken tijdens een telefoongesprek. Deze persoon heeft een hogere functie en heeft het verhaal volledig omgedraaid. Toen ik met haar belde, heb ik haar aangesproken met u, heb ik haar uit laten praten ondanks dat haar toon niet prettig was en heb haar zelfs aangegeven mij niet prettig te voelen en quote " dat het niet nodig is zo heftig te reageren". Er zijn 3 collega's bij dit gesprek aanwezig geweest die mij hebben gehoord en dit ook bevestigen. Ze bevestigen dat ik normaal heb gesproken en de woorden " het is niet nodig zo heftig te reageren" heb uitgesproken.

Ik heb voor het ontvangen van de schriftelijke officiële waarschuwing een gesprek gehad met mijn manager, waar ik van nog meer dingen wordt beschuldigd, (ik heb dit gesprek opgenomen) en op het moment dat ik mij wil verdedigen en bewijs wil overhandigen dat de beschuldigingen niet waar zijn, wordt er geen gehoor gegeven. Er wordt gezegd quote " interesseert me niet" .

In mijn bezwaar heb ik mijn bewijs voorgelegd (op het opgenomen gesprek na, deze hield ik tot nu toe nog liever privé). Maar ik ben dus oprecht op zoek naar juridische hulp, een advocaat is voor mij gewoon veel te duur en ik weet dat ik een sterke zaak heb.


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag