Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Advocaat inschakelen voor kleine vordering?

Afgelopen zomer had ik voor 1 nacht een hostel geboekt via booking.com in Halbe in Duitsland, maar bij aankomst bleek het hostel permanent gesloten te zijn. In een periode van drie maanden heb ik ongeveer vier uur gebeld met het boekingsbedrijf en mij is toegezegd dat het hostel (30 euro) en de vervangende accommodatie (67 euro) vergoed zouden worden. Keer op keer krijg ik te horen dat ze het gaan regelen maar er wordt niets terugbetaald. Het boekingsbedrijf blijft contact zoeken met de eigenaar van het hostel, maar die reageert nergens op.
Heeft het zin om voor deze kosten een advocaat in te schakelen of zijn de kosten van de advocaat al snel hoger dan de baten?

Goedemorgen,

Vervelende situatie waar u in verkeert. Gelet op de casus, lijkt het erop dat de kosten voor juridische bijstand zeker de hoogte van de vordering zullen overstijgen. Het is uiteraard uw eigen afweging of het de moeite waard is om actie te ondernemen, met alle kosten van dien.
Tip: indien u met een creditcard heeft betaald, kunt u waarschijnlijk in aanmerking komen voor een vergoeding. Neem in dat geval contact op met uw creditcard maatschappij.

Gr,

Dhr. mr. S. Leito
FerLei Legal
06-49175526

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag