Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Advies nodig terugbetalen €7.000,- huursubsidie

Ik heb een periode voldaan aan de eis van huur subsidie voor 3 jaar, echter heb ik enkele maanden meer verdiend, hierna moest ik 3 jaar zorg en huur subsidie terug betalen omdat ik te hoog zat. Dit kwam neer op 7000 euro. Ik heb nu na 3 jaar dit grotendeels terug betaald maar vind ik het nog steeds verkeerd.
Wat kan ik doen?

U zult uw dossier met alle relevante gegevens aan iemand moeten geven die dat voor u uit kan zoeken. Wat u in elk geval kunt doen voordat u hier kosten voor gaat maken is bellen met de belastingtelefoon, en hen vragen om u nog eens precies uit te leggen waarom zij vinden dat hier het juiste is gebeurd. Zij zullen met u de gegevens kunnen bekijken en u uitleggen welke beschikking precies op welke van uw gegevens is gebaseerd. Mochten zij er sdamen met u achterkomen dat er iets verkeerd is gegaan dan kunnen zij eventueel ambtshalve corrigeren.

Beoordeel dit antwoord:

Beste, Indien er al bijna drie jaar terugbetaald is, vrees ik dat u juridisch niets meer kunt doen. Dit soort beslissingen worden door de Belastingdienst normaliter vastgelegd in een besluit. Tegen besluiten dient - normaliter - binnen zes weken bezwaar te worden ingesteld. Indien dat niet gebeurt, dan komt het besluit daarmee vast te staan. Het is uiteraard altijd verstandig om er eens naar te laten kijken, ik zou er dan alleen echter niet te veel van verwachten.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag