Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Adoptie overeenkomst hond

De stichting achtervolgd mij om de adaoptieo-vereenkomst voor de hond te tekenen voor administrative redenen nadat wij nu al in het bezit zijn van de hond. De overeenkomst is erg eenzijdig waarbij het eigendom bij de stchting blijft maar alle verantwoordelijkheden en plichten die daarbij horen bij mij gelegd worden. Ook moet ik ze toegang verschaffen tot de verblijfplaats van de hond en kunnen zij zonder tussenkomst van de rechter de overeenkomst ontbinden. Natuurlijk zorgen wij voor de hond zoals dat verwacht mag worden als je een huisdier in huisneemt alles in het belang van de hond en in goed huisvaderschap.
Ik reager als volgtop hun contract dat ik het niet eens ben met het gestelde in het contract en niet wil tekenen onder deze voorwaarden. Het gestelde in mijn brief is dat adoptie niet voor huisdieren wettelijk niet kan, Ze absoluut op bezoek mogen komen na wederzijds goedvinden ik niet accepteer dat de ovk zonder tussenkomst van de rechter kan worden ontbonden. Ik verzoek ze de overeenkomst te herzien en aan te passen naar onze wensen.

Mijn vraag is kan ik dit doen? kan de stichting de hond opeisen als ik niet teken op hun voorwaarden?

Ik neem aan dat u heeft betaald voor de hond, maar ook zonder dat is er sprake van koop onder voorwaarden en ontbinding als de voorwaarden worden geschonden. Adoptie van een dier kan niet. Het zonder tussenkomst ontbinden van een rechter in een consumentenovereenkomst is onredelijk bezwarend, niet geldig. Er is voldaan aan alle eisen van levering van een zaak voor de kooptitel.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag