Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


Aangifte tegen beveiliger?

Gisteravond heb ik op een feestje een pakje met smintjes omhoog gegooid en werd toen door de beveiliger aangesproken met: dit is de laatste keer. Waarop ik antwoorden dit is ook mijn eerste keer waarna ik hardhandig naar buiten werd gewerkt door meerdere beveiligers. Een aantal weken eerder ben ik met een hernia gediagnoseerd en dit zei ik meerdere keren. Dat ze moesten oppassen want ik heb een hernia. Ik vond het prima om naar buiten te gaan en werkte mee, maar uiteindelijk hebben ze me toch naar de grond gewerkt en gewurgd omdat ik niet wilde dat ze aan me trokken ivm mijn rug. Iemand anders die probeerde te helpen zodat ik zelf kon lopen en ze niet meer op mij leunde is tegen de muur geduwd en iemand anders kreeg een klap in zijn gezicht van de bewakers. Wij zijn zelf nooit fysiek geworden richting hen. Eindstand is dat ik verwondingen heb in mijn nek en op mijn rug (doordat ze op me gingen zitten), mijn nek niet meer goed kan bewegen en de uitstraling naar mijn been (door de hernia) erger is geworden .

Een stuk eerder op de avond ben ik met iemand die backstage kon in de drank voorraad geweest en hebben we een aantal drankjes gepakt.

Nu twijfel ik of ik aangiften moet doen omdat ik aan de ene kant niet juist ben behandeld en mijn rug klachten zijn toegenomen, maar aan de andere kant ben ik bang dat de drankjes pakken als diefstal gezien kan worden als ze alle camera beelden terug gaan kijken en ik straks eindig met een strafblad.


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag