Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Aanbouw huis gehandicapte dochter en de gemeente

In 1998 hebben wij een aanbouw aan ons huis gezet voor onze gehandicapte dochter. Daar hadden wij een stukje gemeente grond voor nodig. Dat is toen met de gemeente geregeld en daar is een koopovereenkomst voor getekend door gemeente en wij. De gehele aanbouw is gefinancierd door CIZ en onszelf. Het was niet alleen aanbouw maar ook verplaatsen lantaarnpaal en riolering. Wij gingen er dan ook van uit dat alles geregeld was.
Dit jaar ( 33 jaar later) kreeg ik vanuit de gemeente bericht dat er inderdaad sprake was van een koopovereenkomst maar dat er niet naar de notaris is geweest voor de koop van de grond. Dat kan alsnog zegt de gemeente maar wel nog even de kosten van de grond betalen??? 6600 gulden omgerekend naar euro's. Zo niet géén eigendom???

Kan dit zomaar? Heeft de gemeente de fout niet gemaakt? Mag dat nog 33 jaar later?

Ik hoor graag vanu,alvast veel dank

De vraag is wel of aan u niet kan worden verweten dat er geen levering is geweest van de grond door de gemeente aan U. Dacht u aan de gemeente een volmacht hiervoor te hebben gegeven? In verhouding mag van een entiteit als een gemeente meer zorg verwacht worden dan nu het geval. Reden om de schade anders te verdelen. De prijs die wordt genoemd, waaraan is dat gerelateerd? Neemt u contact met mij op, om meer afgeschermd de zaken te bespreken, liefst per email info@rechtinjestad.nl.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag