Ouderschapsplan opstellen

 

Wilt u graag een ouderschapsplan opstellen na uw scheiding en heeft u hier hulp bij nodig? Maak dan gebruik van ons gratis online juridisch loket. Een co-ouderschapsplan opstellen is een grote stap en daarvoor moet u van tevoren goed geadviseerd worden. Bij Rechtswinkel.nl stelt u gratis uw vragen en krijgt u professioneel advies van echte juristen en advocaten!

 

Wilt u meer weten over huwelijk ontbinden?

Stel uw vragen

 

Professionele hulp voordat u uw ouderschapsplan gaat opstellen

Voordat u aan co-ouderschap begint, is het belangrijk dat u en uw (ex)partner een ouderschapsplan opstellen. Alle afspraken op het gebied van praktische en financiële zaken moeten hierin worden opgenomen. Een ouderschapsplan opstellen is verplicht voor alle ouders die gaan scheiden. Gaat u goed uit elkaar en wilt u het ouderschap gelijk verdelen? Dan stelt u een co-ouderschapsplan op. Dit houdt meestal in dat de kinderen ongeveer even vaak bij beide ouders zijn. De verdeling wordt opgenomen in het co-ouderschapsplan, zodat het vaststaat dat beide ouders recht hebben de kinderen vaak te zien. Weet u niet hoe u een ouderschapsplan moet opstellen en wilt u graag een juridische vraag online stellen? Dan doet u dat bij ons! Bij ons zijn er honderden juristen en advocaten ingeschreven die u gratis juridisch advies geven. Zij helpen u naast het co-ouderschapsplan bijvoorbeeld ook met de boedelscheiding. Naast het geven van advies staan al onze professionele juristen ook open om ingehuurd te worden voor zaken zoals het regelen van de voogdij.

 

 

rechtswinkel     

 

Verdeel uw ouderschap met behulp van onze deskundigen

Kijk voordat u uw vraag over het opstellen van een co-ouderschapsplan stelt eens bij de gestelde vragen of u daar wat informatie uit kunt halen. Als dit niet het geval is, stelt u eenvoudig een vraag via ons online vraagformulier en geeft u aan om welk rechtsgebied de vraag gaat. Zo weet u zeker dat u antwoord krijgt van iemand die hier volledig in gespecialiseerd is!           Als u jurist bent en gespecialiseerd bent in dit vak, is het geven van advies dé manier om extra klanten te werven. U meldt zich aan via ons aanmeldformulier of door te bellen naar ons kantoor in Eindhoven via 040 2350423.