Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Wat moet ik doen ik heb een vaststellingsovereenkomst ontvangen

Ik werk als magazijnmedewerker met een vast contract in een bedrijf. Enige tijd geleden is mij vertelt dat de werkzaamheden gaan wijzigen en er voor mij geen plek meer is. Ik heb nu een vaststellingsovereenkomst ontvangen. Mijn vraag is nu kan ik die ondertekenen en komt hierdoor een ww uitkering niet in gevaar.

Het is voor u zeer verstandig een advocaat in de hand te nemen die u hierin kan bijstaan. Dat is onder meer nodig om te zorgen dat u na verloop ook zonder problemen een ww-uitkering kan krijgen. Vaak is de werkgever ook bereid (een deel van) de advocaatkosten te voldoen m. Desgewenst kunt u contact opnemen. Wij kunnen u hierin bijstaan.

Beoordeel dit antwoord:

U moet o.a. denken aan:
- opzegtermijn
- transitievergoeding
- niet-genoten vakantiedagen
- verval non- concurrentiebeding
- etc. etc.
Het is dan ook verstandig een gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat (lid specialisatievereniging) ernaar te laten kijken. Vaak betaalt de werkgever de kosten daarvan.

Beoordeel dit antwoord:

In ieder geval is het verstandig om de vaststellingsovereenkomst te laten beoordelen. U kunt mij gratis en vrijblijvend een bericht sturen. Bijna altijd kan ik u kosteloos bijstaan in dit soort kwesties.

Beoordeel dit antwoord:

Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag