Stel vraag

Overheid, Gemeente, Vergunning

Particulier


Verjaring gemeente grond

De gemeente heeft eerst telefonisch en later per brief laten weten dat ik onrechtmatig gebruik maak van gemeente grond. Dat dit stuk grond eigendom is van de gemeente en niet van mij.

Ik weet niet anders dan dat mijn moeder toen der tijd (ruim 20 jaar geleden) het stuk gemeentegrond heeft gekocht en dit stuk grond bij de oorspronkelijke tuin heeft aangetrokken (voor de grens bepaling is gemeente en voormalige woningcorporatie betrokken geweest). De grens van het stuk had een bepaalde, afgebakend lijn. Ivm een pad wat er achterloopt en toegankelijk moet blijven. Mijn moeder heeft 20 jaar geleden een schutting geplaatst op dit stuk grond en een tuinhuis. Dit is 20 jaar onafgebroken in de zelfde huidige bebouwing, staat gebleven.

De gemeente heeft mij gesommeerd om bewijs aan te leveren. Heb verschillende instanties benaderd voor een luchtfoto 1997/ 1998, of 1999/ 2000. Helaas blijken de luchtfoto's niet geschikt voor mijn doel.

Ik weet niet op welke andere wijze ik kan aantonen dat deze huidige situatie van grond, met bebouwing van schutting met tuinhuis al ruim 20 jaar onafgebroken in deze huidige staat. Of waar ik me op kan beroepen.

Zou u mij verder kunnen helpen in deze vervelend kwestie/ situatie?

Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Misschien zijn er getuigen van horen zien en zeggen en bouwen van de schutting, en wellicht zijn er wel foto,s van de schutting. Ook dat is bewijs.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag