Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Sportschool is verbouwd, ruimte gehalveerd

Onze sportschool is tijdens de lockdown zodanig verbouwd dat de ruimte gehalveerd is. Wij vinden dit niet fijn, alle apparaten staan te dicht op elkaar en we voelen ons hier niet fijn bij. Dit is niet meer de sportschool waar wij voor getekend hebben. Kunnen wij dit aandragen als reden om op te zeggen?
Groeten,

In dit soort gevallen zal mede van belang zijn of de sportschool nog dezelfde diensten kan verlenen. Weet u of er minder apparaten aanwezig zijn en er minder bezoekers aanwezig kunnen zijn? Een gehalveerde ruimte lijkt meestal wel tot gevolg te hebben dat er geen sprake meer is van een gelijkwaardige beleving.

U zou de sportschool kunnen aangeven dat deze na de verbouwing niet meer aan uw verwachtingen voldoet en dat u bij deze indeling niet getekend zou hebben. Mogelijk kunt u samen tot een oplossing komen. Beƫindiging van de overeenkomst of bijvoorbeeld een verlaging van de maandelijkse prijs (als de looptijd niet zo lang meer is).

Als u er niet uit komt en er objectief sprake is van een kleinere ruimte en niet gelijke dienstverlening kunt u waarschijnlijk de overeenkomst ontbinden. Het is dan nog wel van belang te weten wat er precies in de overeenkomst staat.

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen als u nog vragen heeft of juridische bijstand wenst.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag