Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Op staande voeten ontslag op grond van diefstal

Ik had vandaag een gesprek met mijn rayonleider wat betreft stelen bij mijn eigen werk bedrijf, ze hebben mij camera beelden laten zien dat ik deo gebruik op het werkvloer en hebben daar bij gezegd dat ik het heb gestolen. Maar ik heb het niet gestolen ik dacht dat het een tester was en heb het daarna weer terug gelegd. En zij hebben mij beschuldigd tot het stelen en zeiden JA je hebt het meegenomen dat is allemaal bullshit. Want als je 10 sec meer bekijkt wat zij niet hebben gedaan zie je dat ik het heb terug gelegd. Ik heb wel het fraude formulier ingevuld dat ik het heb gebruikt maar daar na terug gelegd, en heb met stress een paar andere dingen opschreven wat ik niet heb gedaan. Doe nu namelijk de opleiding beveiliging en moet gescreend worden? Hoe zit dat want daar na wil ik richting de kmar of douane?

Ik raad u aan dit ontslag direct aan te vechten omdat u met hetgeen u schetst ten onrechte bent ontslagen. Als er aangifte tegen u zou worden gedaan, kan dit zeker met uw toekomstwensen voor grote problemen zorgen. U kunt desgewenst contact met mij opnemen om dit ontslag aan te vechten.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ze zouden inderdaad aangifte hebben gedaan. Ik ben zelf niet een hele sterke man als het gaat om gesprekken voeren, en al helemaal niet tegen 2 mannen die gewoon alles drukken. Heb zelf ook waarschijnlijk dingen gezegd die helemaal niet waar zijn, en verder ben ik 3/4 van het gesprek al vergeten wegens stress ( slaap ook niet meer).

Hoe kan ik contact op nemen met u?


Als het goed is kunt u via een bepaalde optie op de site direct contact opnemen. Mocht dat niet lukken, dan kunt u natuurlijk altijd even googlen. Vriendelijke groet, mr. L.a.e. Timmer (te rdam)

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag