Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Mijn vrouw is op straat gevallen door een slecht wegdek. De (medische) schade bedraagt ca € 1500,-. Ik heb de gemeente aansprakelijk gesteld. Hun schadeverzekeraar erkent geen aansprakelijkheid omdat er geen getuigen zijn. Wat nu?

Goedemiddag,

Ik las uw verhaal. Allereerst wil ik uw vrouw sterkte wensen met het herstel.

Geen enkel ongeval is hetzelfde. Aan de hand van de door u omschreven situatie is voor mij lastig om hier in een paar zinnen een sluitend antwoord op te geven. Graag zou ik daarom persoonlijk met u in contact komen om de situatie eens goed door te spreken.

Als belangenbehartiger voor slachtoffers van ongevallen kan ik, als jurist, uw vrouw, gegarandeerd kosteloos, juridische bijstand verlenen en helpen met het verhalen van haar kosten en de door haar geleden schade.

Aandacht, begrip en communicatie zijn hierbij altijd mijn uitgangspunt.
Mocht u hieraan behoefte hebben, neem dan contact met mij op. Ik sta u graag te woord.

Beoordeel dit antwoord:

Ik wens uw vrouw allereerst een spoedig en algeheel herstel toe.

Bij aansprakelijkheid staat of valt de zaak door het rondkrijgen van bewijs. Dat betekent in dit geval dat uw vrouw het een en ander aannemelijk moet maken. Bij een slecht wegdek zou u foto's of eventuele documentatie inzake het slecht wegdek kunnen aanleveren. Een rapport over een herstel dat niet tijdig of slecht is uitgevoerd kan ook als bewijs dienen.

Als jurist en belangenhartiger kan ik uw vrouw gratis bijstaan in deze zaak. Ik kan haar kosten en de geleden schade namens haar verhalen op de gemeente. Mijn kosten hoeft zij niet te voldoen, maar worden door de tegenpartij vergoed als de aansprakelijkheid wordt erkend. Het kost haar dus niets.

Mocht u of uw vrouw u meer info willen of mijn hulp willen inschakelen, neemt u dan direct contact met mij op voor overleg.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag