Stel vraag

Familie, Scheiden, Alimentatie

Particulier


Mijn dochter van 1.5 jaar woont bij mijn ex vriendin in.. En ik wil graag een omgangsregeling.. Er is al een rechtszaak geweest... Daar is uit gekomen dat ik haar op de zondag en op de woensdag voor 2 uurtjes heb.. Het bezoek bij mijn ex vriendin thuis loopt moeizaam ivm etenstijd... & de aanwezige stiefvader van mijn ex vriendin. De afspraak was Van 17.15/19.00. Omdat het zo moeizaam verloopt.. Word ik daar een beetje moe van... Kan ik meer eisen?? Ik heb geen gedeeltelijk voogdij. Wel erkenning gedaan van de ongeboren vrucht. Ik weet niet hoe het rechtssysteem tegenwoordig in elkaar zit? Maar ben er graag van op de hoogte waar ik recht op heb ivm mijn dochter.' Zie graag een reactie tegemoet!

Dag,
Wat naar dat u uw dochter maar zo weinig ziet.
Niet alleen u heeft recht op omgang met uw dochter, ook uw dochter heeft recht op omgang met u. Het is belangrijk dat u staat voor uw rechten, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw dochter.
U kunt de rechter vragen om een uitgebreidere omgangsregeling vast te leggen.
Zouden er zorgen zijn omtrent het welzijn van het kind, dan kan de rechter hiernaar een onderzoek doet. Alles in het belang van het kind.
Voor jonge kinderen staat vast dat het belangrijk is dat zij hun ouders vaak zien. Dit om een goede band op te bouwen. Nu uw dochter nog maar 1,5 jaar oud is, is het belangrijk dat u actie onderneemt.
Een advocaat kan u daarbij helpen.
Ik doe veel van dit soort zaken, op betalende basis, maar ook voor clienten die recht hebben op gefinancierde rechtsbijstand.
U kunt contact met mij opnemen om een en ander nader te bespreken. Wij kunnen dan een afspraak maken om te bezien wat ik voor u kan doen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag