Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


KLM uitkering reiskostenvergoeding

Ik heb een vraag over reiskostenvergoeding bij de KLM. De werkgever wilt door een halve dag te laat indienen (door persoonlijke omstandigheden; overlijden van een eerstegraads familielid) een substantieel bedrag aan reiskostenvergoeding niet uitkeren. Ze verwijzen door naar de Belastingaangifte en het daar te proberen. Mag de werkgever door zo een kleine fout, een werknemer zo zwaar benadelen?
Weet u waar ik terecht zou kunnen met mijn inhoudelijke vraag?

Wat een vervelende situatie.

Wat is de normale procedure voor het indienen van uw reiskosten bij KLM?
Meestal is het wel mogelijk om af te wijken van een standaardprocedure in uitzonderlijke gevallen. Het is daarnaast de vraag of betaling van een groot gedeelte van de reiskosten doordat u halve dag te laat bent.

Zonder nadere informatie is het moeilijk een concreter antwoord te geven. Het is mij niet duidelijk om welke periode het bijvoorbeeld gaat en wat gebruikelijk is bij KLM.

Voor dergelijke zaken kunt u een jurist inschakelen. Een advocaat is hiervoor niet verplicht, ook niet als u naar de rechter zou stappen. Juristen zijn over het algemeen goedkoper dan advocaten.

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen als u juridische bijstand wenst om te kijken of ik u verder kan helpen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Beste mr. Uygul,

Mijn vraag was voor een naaste familielid en helaas weet ik niet het fijne van de standaardprocedure. Ik zal dit nog nader moeten informeren. Ik ga voor meer informatie even naar FNV Cabine, omdat zij wellicht deze vraag vaker hebben gekregen. Indien nodig zal ik inderdaad een jurist raadplegen en eventueel u benaderen. Bedankt voor uw reactie en het aanbod.



Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag