Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Ingebrekestelling na oplevering schip ondanks ingebruikname voorwaarden

3 maanden na oplevering van een schip ontving ik ineens van Rechtsbijstandsverzekeraar een ingebrekestelling. Het zou op dat moment om 2 punten gaan maar de klant had al 3 maanden volledig gebruik gemaakt van het schip ondanks de bij oplevering aangereikte ingebruikname voorwaarden.

Nu zijn we 2 jaar verder en Rechtsbijstandsverzekeraar geeft op niets antwoord maar ineens is de lijst langer en langer aan het worden. Het ergste vind ik dat de klant zonder toestemming bij leveranciers informatie te krijgen over door mij gedane bestellingen. Een ander bedrijf onder druk zet omdat ze namen van getuigen willen. Rechtsbijstandsverzekeraar reageert op geen enkele inhoudelijke vraag. Enkel met dreigementen en bedragen die echt nergens op slaan en kunnen zelfs niet aangeven wat de klant nu eigenlijk betaald heeft.
Ik heb gelukkig van alles foto's gemaakt en alle correspondentie nog die met de klant is geweest.
In elke reactie weerleg ik ieder punt maar Rechtsbijstandsverzekeraar antwoord echt op niets. Wel of ik binnen 14 dagen bedragen wil overmaken en tja ook die gaan in afgelopen 2 jaar maar steeds omhoog met duizenden per keer. Inmiddels heeft Rechtsbijstandsverzekeraar 3 experts laten komen. De laatste expert vroeg mij naar mijn kant van het verhaal en na uitleg gaf deze aan dat aanwezig zijn bij schip geen zin had. Uiteraard nu heel nieuw boekwerk ontvangen en weer een enorm bedrag. Maar geen enkele reactie op de vragen die al 2 jaar open staan.
Zelf ben ik in het stadium dat een rechter hier maar uitspraak moet doen. De redelijkheid is echt totaal weg en Rechtsbijstandsverzekeraar blijft claimen dat hun cliƫnt de enigste is die de waarheid kent en spreekt. Hoe kan ik hier nu beste op reageren want ik ben er echt helemaal klaar mee.

Uw cases is te uitgebreid, en wellicht te complex, om hier kort een antwoord op te geven.
Als u wilt, wil ik met u naar uw dossier kijken en kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Een eerste gesprek reken ik geen kosten voor.
u kunt mij per email bereiken op mlcohen@cohen-advocaten.nl

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag