Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik wil graag advies bij het volgende:
we hebben vloerverwarming laten leggen. Op advies van het bedrijf hebben we onze vloer voorafgaand aan het leggen laten egaliseren. De vloerverwarming zou op een diepte van zo'n 17 mm gelegd worden met een buisdiameter van 14 mm. De sleuven hebben zij daarna dichtgezet met tegellijm.
Helaas blijkt nu dat de meeste buizen gelijk aan en zelfs boven de dekvloer uitkomen.
we hebben dit voorgelegd aan het bedrijf, omdat dit niet de bedoeling kan zijn.
Hun voorstel is om de buizen dieper te leggen op de plekken waar ze boven de dekvloer uitkomen. Dit dmv locaal uithakken (met de hand) dekvloer en daarna afsmeren met tegellijm.
Aangezien de leiding op meer dan 70 plekken dieper gelegd moeten worden is dit mijnsinziens een aanslag op de dekvloer en de buizen zelf.
Na geinformeerd te hebben bij andere vloerbedrijven wordt mijn angst bevestigd, dat dit niet bepaald de beste oplossing is. Waarschijnlijk wel voor het bedrijf zelf, maar niet voor mij als particulier. het beste was geweest om in het geval er nog niet was afgesmeerd, de leidingen eruit te halen (in het geheel), dieper te frezen om vervolgens de leidingen terug te leggen. Nu de leidingen al zijn afgesmeerd, is het advies van andere bedrijven om de vloer te laten egaliseren.

Ik adviseer u een brief te sturen (aangetekend) en aan te geven dat u de oplossing niet accepteert en dat u verwacht dat de vloer wordt ge√ęgaliseerd. Mochten ze dat niet willen doen dan adviseer ik u juridische bijstand in te roepen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag