Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik volg een opleiding (Marketing en Communicatie) op het MBO, BOL niveau 4. Nu had ik een opdracht van een docent die ik voor een bepaalde tijd (deadline) in moest leveren. Ik heb de opdrachten gemaakt op mijn Mac en mevrouw kon de documenten niet openen. Mijn opdrachten worden nu niet nagekeken omdat ik volgens mijn docent de deadline niet heb gehaald, en dus niet beoordeeld waardoor ik geen punten heb behaald voor mijn overgang.
Ik wil graag weten wat mijn rechten als MBO'er zijn. Heb ik in zo'n geval recht op ten minste één herkansing? De school kan mij op het moment (nog) geen enkele protocol overhandigen. In de protocollen van de andere opleidingen staat duidelijk dat elke MBO'er het recht heeft om elke vak, indien nodig, te herkansen.

De mogelijkheid van herkansing moet specifiek zijn vastgelegd in de overeenkomst die u bent aangegaan met betrekking tot de opleiding. Inderdaad moet u het protocol (of de algemene voorwaarden) tevens nalezen, om na te gaan in hoeverre u recht heeft op herkansing. Het is in ieder geval een omstandigheid, waarvan de risico aan uw zijde ligt.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag