Stel vraag

Wonen, Buren

Particulier


Ik heb een woning. Deze had ik verhuurd incl gas, water en licht. (aan J vd Linden)
Omdat ik het incl had verhuurd heb il alle kosten van essent op mijn naam gekregen. Ook ben ik nog verdachte omdat de huurder zich nog niet heeft gemeld.

Zelf ben ik woonachtig in Belgie. We hebben rechtsbijstand en deze wil een schrijven doen aan vd L alleen deze persoon in verdwenen. Hoe moet ik deze persoon verantwoordelijk stellen voor de kosten, als ik niet weet waar deze persoon uit hangt? (ik heb wel het adres van zijn broer)
Ook ben ik nog verdachte aangezien de huurder zich niet gemeld heeft.

Kunt u mij hierin adviseren?

Als u de volledige naam en geboortedatum van de verdwenen huurder heeft (of wellicht kopie identiteitsbewijs met BSN-nummer) dan kunt u uw sommatie bij exploit laten betekenen door een deurwaarder. Deze zal dan aan de hand van de BRP-gegevens (Basisadministratie personen, een gemeentelijk systeem waar bijna iedereen in vermeld staat) controleren waar deze persoon staat ingeschreven.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Ik ben in contact met de politie. Zij zeggen dat er een opsporingsbevel is uitgevaardigd en hij nergens staat ingeschreven. Kijken deze in hetzelfde systeem, want dan denk ik dat ik beter de kosten van een deurwaarder kan besparen.


Ik durf dat niet met 100% zekerheid te zeggen, maar ik vermoed van wel, want er is geen ander systeem voor zo ver ik weet.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag