Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ik heb een vraag over de kosten van mijn psycholoog

Ik heb een vraag m.b.t. een (eventuele) verbintenis met een psycholoog. Zij hebben meerdere malen gefaald mij de juiste informatie te verstrekken. Nu moet ik een fiks bedrag betalen en ik vraag mij daarom af in hoeverre dit allemaal rechtsgeldig is en/of nietig dan wel vernietigbaar. In een document heb ik alle feiten op een rijtje staan en mijn precieze vragen hierover.

Indien u van mening bent dat u niet de juiste resultaten hebt ontvangen en dit was wel van tevoren afgesproken, dan is het onrechtmatig dat de psycholoog u flink laat betalen daarvoor. Ik raad u dan ook aan een klacht in te dienen bij de psycholoog of anders bij de overkoepelende organisatie waar de psycholoog bij is aangesloten.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Bedankt voor uw antwoord, ik heb inderdaad ook al een klacht ingediend bij de psycholoog zelf. Daarnaast ben ik ook van plan om een hun geschillencommissie te contacteren mits dit niet te veel kosten met zich meebrengt. Echter is nog niet bekend bij welke geschillencommissie ze zijn aangesloten.... Heeft u mijn document gelezen die ik als antwoord had gestuurd? Graag zou ik (als rechtenstudent) daar een uitgebreid antwoord op willen. Alvast bedankt.

Mvg,

Daphne BeelenGratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag