Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


ik heb eeb letselschade advokaat in de hand genomen begin dit jaar doordat ik in november 2016 een bedrijfs ongeval gehad heb. Heden ochtend belt de jurist me op en nu komt het volgende. Ik heb letsel opgelopen aan mijn linker schouder een een val naar beneden. In 2015 heb ik ook klachten gehad aan mijn linker schouder vanwege te zwaar werk via een uitzendbureau, Ik heb destijds gevraagd of ik lichter werk kon krijgen binnen dat bedrijf wat ik niet kreeg. Dit jaar heeft de letselschade jurist mij gevraagd of ik voor het ongeval weleens last heb gehad van mijn linker schouder waardoor ik geantwoord heb nee. Ik heb er eerlijk niet bij stil gestaan, ik heb in die tijd voor zoveel uitzendbureaus gewerkt dat ik er niet bij stil heb gestaan. Ik kreeg gisteren het rapport van de huisarts dat ik door het zware werk destijds last had van mijn linker schouder. De jurist vertelde mij dat hij nu de zaak gaat sluiten omdat ik in 2015 ook al last had van mijn schouder. Hij baseert erop dat het ongeval daar mee te maken heeft wat naar mijn mening daar totaal niets mee te maken heeft. Ik heb in na die tijd voor het ongeval helemaal geen last meer gehad van mijn schouder tot het bedrijfsongeval gebeurde wat door het bedrijf waar ik werkzaam was ook schuls is erkent door te weinig veiligheids maatreglen die ze in het bedrijf hadden. Nu wordt ik dus zo'n beetje aan de kant geschoven. Ik zit al een jaar in de ziekte wet heb vorige week bij het uwv de eerste jaars controle gehad en daaruit is gebleken dat ik niet mag werken. Ik loop ziekenhuis in en uit. Mijn vraag is mag dit zomaar? Omdat ik in 2015 last had van mijn schouder door het zware werk in een ander bedrijf wordt ik nu door een bedrijfsongeval aan de kant geschoven omdat ik aan diezelfde schouder nu veel last en pijn heb.
En wat kan ik hieraan doen. Heb waarschijnlijk blijvend letsel over gehouden.

Wat een vervelende situatie waarin u terecht gekomen bent. Ervaring leert dat het niet mogelijk is om een goed advies te geven zonder dat je het hele dossier hebt gezien.Ik ben graag bereid om zonder kosten naar uw zaak te kijken en u verder te adviseren nadat ik het dossier gelezen heb.

Beoordeel dit antwoord:

Wat vervelend. In ieder geval wens ik u een spoedig herstel toe. Vaak worden gegevens van eerdere letsels gebruikt om de schadeuitkering te beletten. U dient in dit geval aan te tonen dat de letsels niet hetzelfde zijn door een verklaring van uw huisarts op te vragen. Ook kunt u overwegen om uw dossier van de huisarts door een onafhankelijke arts te laten beoordelen om meer zekerheid en duidelijkheid te krijgen t.a.v. het probleem. Hoe dan ook u zult met bewijzen moeten komen. Uw advocaat kan u hierin verder adviseren. Mocht u niet tevreden zijn met deze advocaat dan staat het u vrij om een ander letselschadebehandelaar in te schakelen.

Beoordeel dit antwoord:

Wat uw letselschadejurist zegt is niet juist. Indien in het huisartsenjournaal staat dat u eerder klachten had, betekent dit absoluut niet dat u dan nergens meer recht op heeft. Uw schade moet gewoon vergoed worden door de verzekeraar van uw werkgever.

Is uw huidige letselschade advocaat een LSA advocaat? Dit zijn namelijk erkende en deskundige letselschade advocaten. U heeft een dergelijke advocaat nodig voor deze schade. Een jurist weet gewoonweg niet genoeg om uw letselschade goed te verhalen.

Als u dit fijn vindt praat ik graag een keer met u over wat u is overkomen. Indien u dit wenst kan ik u dan advies geven. Ik ben zelf LSA advocaat en weet precies hoe wij u dossier verder moeten oppakken.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag