Stel vraag

Consument, Verzekering, Schade

Particulier


Ik heb borstkanker gehad daardoor zijn mijn beide borsten geamputeerd en gereconstrueerd maar een borst is afgestoten die is er weer uitgehaald maar met die kant van mijn borst gaat het nu heel slecht ik moet nu eerst fisioterapie ondergaan nu is het maar de vraag of het nog goed gaat komen kan ik de arts aansprakelijk stellen omdat hij me te laat heeft doorverwezen

Wat vervelend voor u. Als vast komt te staan dat de arts een beroepsfout heeft gemaakt, dan kunt u hem daarvoor aansprakelijk stellen. Dit moet worden onderzocht en getoetst.

Beoordeel dit antwoord:

Allereerst wens ik u van harte beterschap en veel sterkte toe.
Uw vraag heeft naast een juridische ook een grote medische kant. Voor ons juristen is het niet direct te zeggen of de arts een fout heeft gemaakt. Daarvoor moeten wij advies vragen aan onze medisch adviseur. De medisch adviseur is een onafhankelijk arts die alle medische informatie gaat beoordelen. Daarbij zal de medisch adviseur moeten kijken of een bepaalde situatie een complicatie is of een verwijtbare fout. Als er sprake is van een complicatie, dan is de arts niet aansprakelijk te stellen. Als er sprake is van een verwijtbare fout, dan wel.

Veel sterkte verder. En als u aanvullende vragen heeft, hoor ik dat graag van u.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag