Stel vraag

Politie, Justitie

Particulier


ik bent opgepakt door dat ik niet weg ging bij het gebouw van het arrondissement van Rotterdam en ik ben met handboeien afgevoerd met grof geweld ik ben de cel gezet een aantal uren daarna heb ik een gesprek gehad door de recherche en alles is genoteerd en bekeken door de officier van justitie en daarna mocht ik naar huis bij de goederen inname werd door een mevrouw van de recherche gezegd dat ik vrij uitging en dat ik niet hoefde te rekenen op vervolg.
Bij de notering werd mij gevraagd om op te roepen tegen de advocaten daar zou ik een aparte oproep voor krijgen nu kreeg ik vandaag een oproep binnen voor een TOM zitting ik wordt verdacht van huisvrede breuk dit toen ik op het politie bureau was verworpen de situatie was dat ik op het Kruisplein 25 te Rotterdam eenmalig gesommeerd ben om weg te gaan .Ik had daar gevraagd om een gesprek met de Deken deze heeft gemeld dat ik chemische vloeistof bij mij had dit is onjuist ik had alleen een beetje azijn voor mijn bril bij mij en allesreiniger voor de voorruit dit is op het politie bureau gecontroleerd door de recherche
graag hoor ik van u welke weg ik moet bewandelen en eventueel wat het gaat kosten

Beste,
Het is noodzakelijk dat u zich tijdens de TOM-zitting laat bijstaan door een advocaat. Uw advocaat kan het dossier voor u opvragen en met u bespreken. U hoort dan wat uw kansen zijn en welk verweer het beste kan worden gevoerd.
Werkt u of hebt u een uitkering? Indien uw jaarinkomen lager is dan € 26.000 (alleenstaande) of het gezamenlijk inkomen van u en uw partner lager is dan € 36.800,00 (samenwoners, alleenstaande ouder) komt u in aanmerking voor een toevoeging (pro deo in de volksmond). U behoeft dan slechts een eigen bijdrage te betalen. Indien u een uitkering hebt kunt u wellicht voor die eigen bijdrage bijzondere bijstand aanvragen. Alsdan kost het u niets.
Indien u nog vragen hebt, kunt u contact met mij opnemen. Mijn kantoor is gevestigd in de buurt van Rotterdam.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag