Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


Ik ben ten onrechte verdachte van bedrijfs sabotage ik heb hier niks mee te maken. Nu hebben ze mij op non-actief gezet zonder behoud van loon. Zolang het onderzoek duurt! Kan dit zomaar? Ik zelf ben hier echt kapot van dat ik beschuldigd wordt van iets wat ik absoluut niet gedaan heb ! Wat moet ik nu doen om mijn onschuld te bewijzen ? Kan mij iemand adviseren a.u.b ben ten einde raad !

Een op non-actief stelling zonder behoud van loon kan alleen indien dat in de CAO is opgenomen. ik weet niet welke CAO eventueel van toepassing is, kijk dit allereerst even na. Daarnaast is het van groot belang dat u protest aantekent tegen de non-actief stelling zonder loon, dat u aanspraak maakt op uw salaris, en bereid en beschikbaar bent u werkzaamheden zo snel mogelijk te hervatten.
Hopelijk komt er snel duidelijkheid. Als de non actief stelling te lang gaat duren, dan kunt u een kort geding tot wedertewerkstelling opstarten. Wilt u hier nadere informatie over, dan kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen.

Beoordeel dit antwoord:

Reactie van de vraagsteller

Dank u voor de snelle reactie ik werk in de Groot metaal weet niet wat er in de cao staat en hoe ik hierachter kom! ! Maar ik ben onschuldig en zonder loon kom ik in de problemen op wie kan ik dit verhalen ze zeiden als het tegendeel bewezen is krijg ik het met terugwerkende kracht. Maar daar heb ik nu niks aan mijn rekeningen lopen door. Ben echt ten einde raad !Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag