Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Particulier


ik ben sedert vrijdag 20-3 1900 uur door mijn werkgever op non aktief gezet vanwege een uitspraak naar een collega in een prive whatsapp groep waar andere weer mee naar de leiding zijn gelopen !
deze uitspraak werd omschreven als "karakter killing" en "zeer intimiderend"
het volgende heb ik gezegd : ja **** , je moet net wat ** zegt goed zo door gaan,lekker alles naar de klote rijden ,lekker alles verzieken.Ja doorrijden tot 12 uur op de zaak ..op dinsdag...gang is alles , ja goed bezig hoor , een broeder in de strijd, ja niet mijn strijd !sjonge jonge je bent af en toe een lul he ? ja maar daar hebben we er meer van .....dus.... wie zich aangesproken voelt doe er je voordeel mee !

ik en een paar collega's zijn al maanden bezig op hoog niveau (ceo) om orde te krijgen in chaos en werk druk en gewichten van containers waar we mee werken en zijn onze logistiek manager daar in voorbij gelopen omdat we dar geen gehoor of rare antwoorden van kregen , zoals vrijdag ook "als jij denkt hier in het beleid te helpen had je vroeger door moeten leren dan had je op mijn plek gezeten , die vind ik dan ook karakter killing !
en zo heeft die man er wel meer gehad !

nu zijn we tot gisteren op non actief gezet en zouden we voor 1800 u telefonisch wat horen , dat was 1750 dat er gebeld werd om te vertellen dat we vrijdag 27-3 ons om 1000 bij de receptie mogen melden en daar zullen worden opgehaald (voelt aan alsof ik een crimineel ben) voor een gesprek , mijn mede pleger en collega mag een half uur later !

ik werk al 15 jaar bij dit "mooie"bedrijf en heb altijd het beste er mee voor gehad en mij daar ook voor hard gemaakt ! elk jaar een mooie beoordeling en aangemerkt als continuiteits drager ! het voelt bij mij aan als we zochten een stok en die hebben we gevonden !
deze logistiek manager is nu een jaar in dienst bij de firma en is niet erg geliefd en ik denk dat hij op deze manier de chauffeurs monddood wil maken door een daad te stellen , welke volgens mij mijn kop gaat kosten en die van mijn collega

wat moet ik hier mee aan , ik ga niet akkoord met ontslag , maar ga ook niet kruipen en likken , zo werkt dat niet bij mij


ik denk dat ze zowiezo mijn privacy schenden door af te gaan op prive apps , tevens vind ik dat ik voor mijn mening mag uit komen ,ook als deze wat harder is als normaal om te proberen een conversatie op gang te brengen !
en vind het van de persoon(nen) die dit doorgespeeld hebben niet getuigen van volwassen gedrag , ik sta niet bekend als boeman of vechtersbaas maar als iemand die de conversatie niet uit de weg gaat !

heel eerlijk ik vind het en opgeblazen punt!

Gelijk actie ondernemen! In ieder geval schriftelijk aangeven dat u het niet eens bent met non-actiefstelling en ontslag, dat u beschikbaar bent en blijft voor het verrichten van uw arbeid en loondoorbetaling eist. U kunt contact met mij opnemen om uw zaak te bespreken en zo nodig actie te ondernemen.

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag