Stel vraag

Zakelijk, Arbeid, Schade

Zakelijk


Hoelang mag mijn vorige werkgever wachten met uitbetalen loon?

Ik heb tot 31 maart bij het Bedrijf gewerkt. Ik ben daar weggegaan omdat er elke keer te laat werd uitbetaald. Nu ben ik nog steeds aan het wachten op mijn lonen van februari en maart. Ik heb diverse malen gevraagd om uitbetaling maar helaas nog niets ontvangen. Ze zegt dat ik te laat ben geweest met het inleveren van mijn uren. Dit klopt niet helemaal. Ik heb direct op mijn laatste werkdag foto's doorgestuurd van de gewerkte uren van maart(februari had ik ook allang doorgestuurd). Ook moeten wij daarnaast nog een Excel bestand invullen wat tevens ook ons loonstrookje is. Mijn baas zegt dat ik hiermee te laat was en ik daarom maar moet wachten op mijn loon.
Ze wist door middel van de foto's allang welke uren ik bij mijn drie cliƫnten gemaakt had dus ik vind het een beetje raar. Mijn vraag is dan ook, kan dit zomaar?
Met vriendelijke groet

Beste,

Het is inderdaad niet de bedoeling dat uw werkgever lange tijd op zich laat wachten met het uitbetalen van de door u gewerkte uren. Neemt u even vrijblijvend contact met mij op zodat ik kan zien wat ik voor u zou kunnen betekenen?

Beoordeel dit antwoord:


Gratis antwoord op juridische vraag

Stel vraag